SLEEP BETTER – Deep Sleep White Noise Maskine

Fald hurtigere i søvn og få en bedre og dybere søvn ved hjælp af forskellige typer hvid støj. Maskinen har en indbygget højtaler med inkorporeret bas, der udsender den rette frekvens til at berolige nervesystemet og maskere øvrige lyde i det eksterne miljø. God til både voksne, børn og baby.

8 forskellige typer hvid støj
12 lydniveauer med lydløse +/- knapper
Memory funktion, timer & natlys

695,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse af Sleep Better White Noise Maskine

Hvorfor bruge en hvid støj maskine?

Hvid støj er med til at dæmpe for andre lyde, som forekommer naturligt i dine omgivelser. Det kan hjælpe dig til at falde hurtigere i søvn og falde i en dybere søvn. Hvid støj kan være særlig godt til at få nyfødte babyer til at falde til ro og i søvn. Udover at forbedre din søvnkvalitet kan en hvid støj maskine også bruges til andre ting, såsom hvis du skal koncentrere dig og fokusere ekstra på arbejdsopgaver eller lektielæsningen. Hvid støj er også velegnet til andre aktiviteter hvor der kræves særligt fokus, eksempelvis ved meditation eller yoga. Udover en bedre søvn og et øget fokus kan hvid støj i nogle tilfælde også bidrage til at mindske stress og lindre hovedpine, migræne og tinnitus. Kombinationen af frekvens og størrelse på lydbølgerne er det der udgør hvid støj og det kan have en beroligende og afslappende effekt på krop og sind og frembringe de mange gode egenskaber som nævnt ovenfor.

8 forskellige typer hvid støj i 12 lydniveauer

Maskinen kan afspille 8 forskellige typer af hvid støj. Find frem til hvilke af de 8 typer der passer bedst til dine behov. Måske finder du en favorit til når du skal falde i søvn og en anden til at øge koncentration og fokus på arbejdsopgaver, lektielæsning, meditation eller yoga. Lyden i Sleep Better White Noise Maskine kan styres i 12 lydniveauer ved hjælp af lydløse +/- knapper, således du kan få lige nøjagtig det ønskede lydniveau der passer til enhver situation. Selve lydkvaliteten er i top med den gode indbyggede højtaler.

10 naturlige lyde og 8 vind lyde

Udover 8 typer hvid støj indeholder maskinen også 10 naturlige lyde der kan virke beroligende og afslappende i forhold til at falde i søvn eller bare slappe af, komme ned i gear, få styr på nerverne og koble fra.

De 10 naturlige lyde maskinen indeholder er følgende:
Rislende vand fra flod
Bølger fra det brusende hav
Universets ydre rum
Fugle der kvidrer
Fosterbevægelse (God til spædbørn)
Elektrisk tog
Vind over mark
Let regn
Bål
Nattens insektlyde

Derudover indeholder den 8 forskellige lyde af vind der oftest er en meget beroligende lyd.

Memory funktion og timer

Med den indbyggede Memory funktion kan husker Sleep Better White Noise maskinen altid dine seneste indstillinger. Dvs. hvis du slukker for den og tænder igen så starter den automatisk op med de seneste indstillinger du brugte den med. Derudover har den en timer der gør at du kan indstille den til automatisk at slukke efter hhv. 30, 60 eller 90 minutter, hvis du ikke vil have den til at stå og køre lang tid efter du er faldet i søvn.

Brug af hvid støj til baby og børn

Hvid støj kan virke beroligende og få mange nyfødte til at holde op med at græde og falde til ro. Det kan også være en god måde at få småbørn og babyer til at falde i søvn. Ved brug af en hvid støj maskine til baby og småbørn anbefales det, at man holder et lydniveau under 50 dB og bruger det i moderat grad. Vi anbefaler at man overvejende bruger det til at få baby til at falde til ro ved gråd og i indsovningsfasen, hvor man evt. kan bruge den indbyggede timer på 30 eller 60 minutter. Endvidere anbefaler vi at placere maskinen i en afstand af 1-2 meter fra barnet. Det er ikke alle typer af hvid støj som alle børn finder lige beroligende. Det anbefales derfor, at man prøver sig frem blandt de mange typer som maskinen indeholder, for at finde frem til netop de lyde som beroliger barnet mest.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLEEP BETTER – Deep Sleep White Noise Maskine”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *