SLEEP BETTER – Smart Blackout mærker

Nu er det slut med irriterende små lyskilder fra fjernsynet, opladere og routeren, der forstyrrer nattesøvnen. Brug i soveværelset og på hotelværelset. Ikke flere kreative løsninger for at skærme for lyset. Forskellige former og størrelser der dækker alle behov.

100 stk. i forskellige størrelser
Forskellige former der passer til alle devices
Stærk klister der ikke efterlader spor

99,00 kr.

Fragt fra 29 kr. Gratis over 499 kr.
SKUN/A Category

Uforstyrret søvn med mørklægningsklistermærker

Nu kan du endelig komme problemet til livs med irriterende små lyskilder, der lyser soveværelset op. Vores mørklægningsklistermærker er et must-have, hvis du ønsker et mørklagt rum, der giver en uforstyrret nattesøvn i dit soveværelse eller på rejsen. En pakke indeholder 100 klistermærker i forskellige former og størrelser, samt et ekstra ark hvor du selv kan klippe mærker ud i valgfri størrelse. Det giver dig mulighed for effektivt at skærme af for alle slags lyskilder fra enheder som fjernsyn, opladere og andre elektroniske enheder.

Vores Blackout mærker er ikke kun designet til hjemmebrug, men er også ideelle på rejsen og kan være den perfekte løsning på hotelværelser, hvor uønskede lyskilder ofte forstyrrer din nattesøvn. Et mørklagt rum med vores mørklægningsklistermærker skaber det ideelle miljø for en dyb og uforstyrret søvn på ferien.

De er nemme at påføre og fjerne igen uden at efterlade nogen spor på overfladerne. Sørg for et optimalt sovemiljø og en god nattesøvn med vores mørklægningsklistermærker. Din nøgle til den bedste søvnoplevelse, uanset hvor du er.

Vælg mellem to varianter

Vi har udviklet vores mærker i to varianter: En variant, der giver 100% lysblokering og dermed muliggør komplet mørklægning, og en variant, der er 50-80% lysdæmpende. Hvis du ønsker et soveværelse, der er fuldstændigt mørklagt uden synlige LED-lys, skal du vælge de 100% lysblokerende mærker.

Hvis du har behov for stadig at kunne se lys, men ønsker det betydeligt dæmpet, er vores 50-80% mærker det rette valg. Disse mærker er ideelle til lyskilder, hvor det stadig er nødvendigt at kunne se lyset, såsom en brandalarm, vækkeuret eller andet elektronik, hvor man bruger lyset til at navigere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLEEP BETTER – Smart Blackout mærker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *