SLEEP BETTER – Comfort Plus Sovemaske

Sovemasken der lukker alt lys ude. Vundet bedst i test for sin 100% mørklægning. Bidrager til at opnå en bedre og dybere søvn, hvilket giver mere energi og overskud i hverdagen. Brug den også til middagsluren, flyrejsen og meditation.

100% mørklægning – Intet lys slipper ind!
Blød, behagelig & ekstra ventilerende
Ergonomisk design uden tryk på øjenlåg

27 kundeanmeldelser

269,00 kr.

Fragt fra 29 kr. Gratis over 499 kr.
SKUSBCPSM Categories,

Beskrivelse af Comfort Plus Sovemaske

100% Mørklægning – Intet lys slipper ind!

Vores Comfort Plus Sovemaske er designet til, at der ikke slipper lys ind. Det har vi opnået ved hjælp af de udskåret øjenkopper i Memory skum, der udover at sikre at der ikke er noget pres på øjenlågene, også er med til at sikre en kraftig mørklægning. Derudover er der en special udviklet løsning omkring næsen, der ligeledes bidrager til den totale mørklægning. Det unikke næsepude-design blokerer effektivt lys, der oftest kommer ind omkring næseområdet på andre sovemasker.

Åndbar og ventilerende sovemaske med stof af bedste kvalitet

Masken er syet af materialer af den bedste kvalitet. Den er blød og behagelig at sove med. Ydersiden af masken er et tyndt net med små huller der sikrer at masken er åndbar og ventilerende og ikke bliver for varm at have på om natten. Indersiden af masken er lækker bomuldssatin der gør masken utrolig behagelig at have på. Fyldet i masken er Bambus Memory skum der former og tilpasser sig til dit ansigt og næse.

Nem at justere og passer til alle ansigter og hoveder

Sovemasken er nem at justere til forskellige hovedstørrelser og let at tage af og på med sin elastiske rem der har et stærkt velcroluk for enden. Selve masken har en størrelse så den passer til alle ansigter og selve øjekopperne på indersiden er store nok til at passe til alle størrelser og typer af øjne. Memory skum i masken gør at den tilpasser sig til alle størrelser og former af ansigt.

Den bedste sovemaske (Bedst i Test)

Vi er stolte af, at vores sovemaske er blevet kåret som bedst i test af forskellige sovemaske test på nettet. Det som der især er blevet lagt vægt på er, at vores sovemaske har været den eneste til at give 100% mørklægning. Netop komplet mørklægning er oftest et problem hos andre sovemasker, da der tit kommer lys ind ved næsen. Derudover har det været den sovemaske med bedste pasform og højeste komfort. Intet tryk på øjenlågene har også medvirket til topkarakterer hos anmelderne og gjort at den er blevet kåret til den bedste sovemaske på markedet.

God til andre formål end nattesøvnen

Udover at være en super makker til din nattesøvn så kan Comfort Plus sovemasken også bruges til andre formål. Den er perfekt til middagsluren midt på dagen hvor der oftest er meget lyst i rummet. Den er god som rejsemaske i flyet, på bilferien, telturen eller andet, da den let kan foldes sammen så den ikke fylder meget. Den er også særligt velegnet til meditation, da den er blød og behagelig at have på og ikke generende med sine øjenkopper i Memory skum der sørger for at der ikke er tryk på øjenlågene.

Vask af sovemaske

Vi anbefaler, at man vasker sovemasken i hånden ved ca. 30 grader varmt vand. Du kan dog også maskinvaske på et skåneprogram ved 30 grader. Brug evt. en vaskepose ved maskinvask. Brug gerne en mindre mængde parfumefri sæbe eller vaskemiddel. Undgå brug af tørretumbler. Efter vask presser du forsigtigt så meget vand som muligt ud af sovemasken og lægger den herefter til tørre.

Anmeldelser af sovemasken


Den holder ALT lys ude – Den er perfekt!

Jeg modtog sovemasken igår, og har sovet med den for første gang i nat. Jeg er målløs og lykkelig over at den virkelig holder ALT lys ude. Jeg har søgt i fem år, efter sådan en maske og købt mig fattig i ubrugelige masker. Lige nu forsøger jeg at vågne igen, for ud over at jeg har sovet uden at vågne i nat, så har jeg faktisk også sovet tre timer længere. Jeg plejer at vågne/ sove med lyset, hvilket er et problem i sommerhalvåret, for til sidst bliver det stort set ikke mørkt. Nå, men tilbage til idag, lyset kom for tre timer siden og jeg har sovet som en sten! Tak!

Tanja Beier
5 stjerner på Trustpilot


Fantastisk service

Fremragende sovemaske. Helt perfekt til at lukke al lys ude. God service med levering indenfor 24 timer. Tak for det.

Marianne
5 stjerner på Trustpilot


Bestilte torsdag fik den fredag

Bestilte torsdag fik den om fredagen! Utrolig hurtig levering! Jeg har prøvet mange sovemasker, da jeg arbejder om natten og denne her er ultimativt den bedste og mest behaglige. God dag.

Dennis Jensen
5 stjerner på Trustpilot


27 anmeldelser af SLEEP BETTER – Comfort Plus Sovemaske

 1. Astrid

  Bedste sovemaske jeg har prøvet. Hjælper mig til en bedre søvn.

 2. Liv Søegaard

  Så god. Lige fået min hjem. Endelig en ordentlig sovemaske der ikke kommer lys ind i eller igennem 👍👍😊

 3. André (verificeret ejer)

  Dejlig at sove med kan kun anbefales

 4. Pernille F (verificeret ejer)

  Fantastiske sovemaske, kan slet ikke undvære den. Hurtig levering og imødekommende personale.

 5. Vian (verificeret ejer)

  God og behagelig sovemaske. Modtog den allerede dagen efter bestillingen!

 6. katrine (verificeret ejer)

  Genial

 7. Hanne Offenberg (verificeret ejer)

  Den passer perfekt og der slipper IKKE noget lys ind – meget glad for masken

 8. Susan M (verificeret ejer)

  En behagelig og effektiv sovemaske, der holder lyset ude. Selv i min foretrukne sovestilling på siden er masken stadigvæk meget behagelig at have på. Jeg kan varmt anbefale den!

 9. Anna Sofie (verificeret ejer)

  Det er min første sovemaske, som jeg kun har nået at sove med få nætter, men den lever fuldt op til mine forventninger. Det er virkelig rart med 100% mørklægning, dog oplever jeg, at den ofte skal rettes lidt til, når man vender sig på siden – det tænker jeg dog også vil være det samme issue med andre masker.

  Der manglede lige en vaskeanvisning på masken, men til gengæld kom der hurtigt svar på min mail, da jeg efterspurgte den 🙂

  Tak!

 10. Helene (verificeret ejer)

  Det er min søn på 12 år, som bruger sovemasken. Den lukker alt lys ude og den er blød og komfortabel.

 11. Kocher Dilsher (verificeret ejer)

  For en der arbejder om natten, er den guld værd når man skal sove om dagen

 12. M (verificeret ejer)

  Den bedste jeg har haft. Lukker alt lys ude hvis den sidder tæt. Til dem med små hoveder bør nok arbejdes med en bedre “lukning”, da der er meget overskydende velcro der kan tage fat i håret. Men jeg er tilfreds.

 13. Lene Kristensen (verificeret ejer)

  Utrolig behagelig og lukker alt lys ude. Lever helt op til mine forventninger

 14. Per Hammerich (verificeret ejer)

  Lige i starten virkede de ikke godt nok, men så begyndte memoryskummet at virke, så nu er det de bedste sovebriller jeg har haft nogensinde. Der kunne godt havde være et par ørepropper med i den pris.

 15. Hans (verificeret ejer)

  Bedre end forventet

 16. Donia (verificeret ejer)

  Jeg elsker den! Den er så behagelig at have på og intet lys lukkes ind. Kan kun anbefales!

 17. Katja (verificeret ejer)

  Jeg troede aldrig, at jeg skulle sove med en sovemaske, men den er guld værd. Nogle gange har jeg bare brug for helt mørke for at få den bedste søvn, og der hjælper sovemasken. Den slutter godt tæt, sidder godt på hovedet, jeg kan ligge på alle sider, og den er blød at have på. Der er plads til øjnene, dvs hvis jeg ikke lige kan falde i søvn og ligger med åbne øjne med sovemasken på, så er der plads – og efter kort tid sover jeg.

 18. Malte (verificeret ejer)

  Denne maske får min varmeste anbefaling. Den er blød og behagelig, og den lukker 100% lys ude (nogle gange kan der kommer minimalt lys ind, når man ligger på siden, men det vil være tilfældet med andre masker også).

  Jeg har sovet igennem hele natten (og kan sove længere end jeg plejer), siden jeg købte den. Game changer! 🙂

 19. Per Larsen (verificeret ejer)

  Utrolig behagelig og lukker alt lys ude. Lever helt op til mine forventninger

 20. Mandeep (verificeret ejer)

  Jeg har været super tilfreds med min sovemaske.

 21. Dorthe-Maria Groth (verificeret ejer)

  Første reaktion med dem på var: wooorww! Der er helt mørkt! Og de sidder så behageligt!
  Har haft dem en uge og har været så glad for dem!

 22. Mie Kristensen

  Elsker min sleepbetter sovemaske! Den har gjort min søvn bedre og mere sammenhængende og som nattevagt er det fantastisk at få en maske som giver 100% mørke selv på de lyse sommerdage.
  Dog ville jeg ønske at den kunne justeres mere ind så den passer bedre til mit lille hoved.

 23. Laj

  Ærligt den beste sovemaske jeg nogensinde har prøvet. Rigtigt når de skriver at 0% lys slipper ind

 24. Anne Mette Eskildsen (verificeret ejer)

  Det her er simpelthen det mest geniale design af en sovemaske! Skulle lige vende mig til at have den på, men da jeg først havde gjort det, er den utrolig komfortabel at sove med. Tusind tak til sleep better for at designe en løsning der redder mig fra mange lyse søvnløse morgenstunde😊

 25. Tanya (verificeret ejer)

  Virkelig god og behagelig sovemaske. Jeg har nu haft min i lidt over et år og jeg er stadig utrolig glad for den. Den hviler godt om hovedet og generer ikke øjnene på noget tidspunkt. Jeg ligger som regel på maven og på siden, hvilket man sagtens kan uden problemer.

 26. Mie Kristensen

  Som nattevagt er denne som sendt fra himmelen. Jeg sover længere og bedre i dagtimerne imellem vagter, og så er den vidunderlig til de lyse sommeraftener. Let og luftig, blød og behagelig.

  Kan varmt anbefales!

 27. Stefan

  Fantastisk maske! Behagelig nok til at sove med hele natten og lukker alt lys ude. Har prøvet flere forskellige før, men intet kommer tæt på den her. Kvaliteten er også helt i top, kan kun varmt anbefale den.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *