SLEEP BETTER – Sove ørepropper

Er du træt af din partner snorker, snakker i søvne, fuglekvidder om morgenen eller larm fra gaden? Så er disse sove ørepropper løsningen. Deres special design gør, at de er behagelige at have i og ikke falder ud når man vender sig.

Unikt design der gør at de ikke falder ud!
Behagelige at have på grundet det bløde silikone materiale
Reducerer støj væsentligt bedre end almindelige ørepropper

95,00 DKK

Ryd

30 dages tilfredshedsgaranti & 2 års kvalitetsgaranti
SKUN/A Kategori

Opnå en bedre søvn med Sleep Better Sove Ørepropper

En af de største syndere til en dårlig nattesøvn er støj fra det eksterne miljø. Det kan være din partner der snorker, snakker i søvne, fuglekvidder tidligt om morgenen eller larm fra gaden. Problemet omkring åbenlys støj kan gøre at du ikke kan falde i søvn eller det kan holde dig vågen om natten. Problemet kan dog i ligeså høj grad bestå af mindre lyde der ikke bevidst vækker dig eller holder dig vågen, men gør at du ikke får nok dyb søvn men en overfladisk søvn der resulterer i at du føler dig træt og uoplagt den næste dag. Med Sleep Better Sove Ørepropper sikrer du dig de bedste forudsætninger for at minimere den eksterne støj og dermed øge din søvnkvalitet og føle dig frisk og veludhvilet.

Bløde, behagelige og ergonomiske

Sove ørepropperne er lavet i det bløde materiale Nano-silikone, der gør at de er utrolig behagelige at have på. Det ergonomiske design bidrager ligeledes til at de føles rare at have i og gør at de ikke falder ud i løbet af natten. De er designet med en 4-lags struktur der giver de bedste forudsætninger for at reducere ekstern støj. Hvert lag er med til at nedbringe mængden af støj og de er derfor væsentligt bedre end almindelige skum ørepropper.

Jagten på de bedste søve ørepropper

Det har været vigtigt for os at udvikle de bedste sove ørepropper på markedet og til det opsatte vi tre krav de skulle leve op til. 1. Reducere støj så meget som muligt, 2. Være så bløde og behagelige som muligt at have i. 3. Må ikke falde ud i løbet af natten når man vender og drejer sig. For at finde frem til de bedste sove ørepropper har vi måtte teste os frem ved at prøve alle de forskellige designs og materialer der var tilgængelige. Vi er stolte af at kunne præsentere vores Sleep Better Sove ørepropper der må siges at være bedst i test.

De bedste ørepropper til søvn – gode til andre formål

Sleep Better Sove Ørepropper er designet specifikt med det formål, at være de bedste ørepropper til at sove med. Du kan dog også bruge dem til andre formål end at få en god søvn. Brug dem når du skal flyve, køre i tog eller anden transport for at reducere støjen og undgå tinnitus. Brug dem når du skal bade eller svømme for at undgå at få vand i ørene. Det bløde silikone materiale kan sagtens tåle vand. Brug dem når du har brug for ro til at koncentrere dig om arbejdsopgaver eller når du skal meditere. Levetiden på ørepropperne er 1-2 år hvis du holder en god hygiejne og sørger for at vaske dem i rindende vand efter brug og spritte dem af engang i mellem. Der medfølger æske til opbevaring af ørepropperne når de ikke benyttes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLEEP BETTER – Sove ørepropper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *