Vi har hjulpet over 20.000 tilfredse kunder til en bedre søvn

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Sleepbetter.dk
Falther & Holm ApS
Nattergalevej 6, 1.
2400 København NV
Danmark

CVR: 37 69 30 30
Mail: shop@sleepbetter.dk
Telefon: +45 30 14 32 22

Betaling

Sleepbetter.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Betaling bliver først trukket på din konto når varen afsendes jf. købeloven.

Sleepbetter.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Der opkræves ingen gebyrer ved betaling.

Fragt

Levering til valgfri pakkeshop i Danmark: 29 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Levering med privat omdeling i Danmark: 49 kr. Uanset ordrestørrelse.

Levering

Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt og vores estimerede leveringstid lyder på 1-2 hverdage efter at ordren er modtaget. Vi tilbyder levering med GLS til nærmeste pakkeshop eller med privat omdeling.

Levering til pakkeshop
Din pakke ligge klar til afhentning i 7 kalenderdage fra den dag pakken ankommer til pakkeshoppen jf. GLS retningslinjer. På 8. kalenderdag vil pakken blive returneret til os. I tilfælde af dette vil evt. omkostninger til fragt ikke blive refunderet. GLS leverer til pakkeshops mandag til lørdag. (Såfremt valgte pakkeshop har åbent lørdag).

Levering med privat omdeling
GLS leverer oftest den næstkommende hverdag efter pakken er afsendt. Træffer de ingen hjemme på adressen, vil pakken blive leveret til nærmeste pakkeshop. GLS leverer med privat omdeling mandag til fredag. GLS må ikke stille pakken medmindre du har givet dem fuldmagt hertil. Du kan give GLS en fast fuldmagt eller en fuldmagt gældende en specifik forsendelse ved brug af pakkenummeret. Du opretter en fuldmagt hos GLS her: https://gls-group.eu/DK/da/fuldmagt

Tilfredshedsgaranti

På alle vores egne produkter giver vi 30 dages fortrydelsesret (tilfredshedsgaranti). Det indebærer, at du kan modtage og afprøve produktet. Er du ikke tilfreds kan du indenfor 30 dage give os besked herom og returnere produktet og få pengene refunderet.

Bemærk, at man selv skal afholde udgiften til returnering. Man kan enten selv købe porto og sende retur til vores adresse eller vi kan tilbyde et returlabel som tilsendes på mail. Det koster 29 kr. og fratrækkes det refunderede beløb.

Vores egne produkter kan kendes ved at vores brand navn “Sleep Better” altid ingår som det første i produkttitlen på hjemmesiden og i ordrebekræftelsen.

Ønsker du at gøre brug af tilfredshedsgarantien skal du sende en e-mail med dit ordrenummer til shop@sleepbetter.dk

Fortrydelsesret

På alle andre produkter har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til shop@sleepbetter.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Omkostninger til returnering afholdes af dig selv, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan købe en returlabel af os til 29 kr. som tilsendes elektronisk på mail. De 29 kr. for returlabel modregnes i det refunderede beløb.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store ordre.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 100 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Sleepbetter.dk
Falther & Holm ApS
Nattergalevej 6, 1.sal
2400 København NV

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Sleepbetter.dk
Falther & Holm ApS
Nattergalevej 6, 1.sal
2400 København NV

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte shop@sleepbetter.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Falther & Holm ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på sleepbetter.dk er Falther & Holm ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@sleepbetter.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Sleepbetter.dk
Falther & Holm ApS
Nattergalevej 6, 1.sal
2400 København NV
shop@sleepbetter.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: ______________________________

Forbrugerens navn: ___________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10/11/2021

Luk
Sign in
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.