Fragt kun 29 kr. | Gratis fragt ved køb over 499 kr. | 1-2 hverdages levering | I tvivl om noget? Ring på 30 14 32 22

Handelsbetingelser

General information

Sleepbetter.dk
Falther & Holm ApS
Nattergalevej 6, 1.
2400 København NV
Danmark

CVR: 37 69 30 30
Mail: shop@sleepbetter.dk
Telefon: +45 30 14 32 22

Betaling

Sleepbetter.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Betaling bliver først trukket på din konto når varen afsendes jf. købeloven.

Sleepbetter.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Der opkræves ingen gebyrer ved betaling.

Levering

Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt og vores estimerede leveringstid lyder på 1-2 hverdage efter at ordren er modtaget. Vi tilbyder levering med GLS til nærmeste pakkeshop eller med privat omdeling.

Fragtpriser

Levering til valgfri pakkeshop i Danmark: 29 kr. Gratis fragt til valgfri pakkeshop ved køb over 499 kr.
Levering med privat omdeling i Danmark: 49 kr. Gratis fragt med omdeling ved køb over 999 kr.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af varen fra købers side.

Hvis varen skal ombyttes eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage i god stand, så varen fremstår pæn ved modtagelsen. Hvis varen fremstår beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

Reklamationer sendes til:

Sleepbetter.dk
Falther & Holm ApS

Nattergalevej 6, 1.sal
2400 København NV

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bliver det pågældende beløb refunderet til det betalingskort som blev brugt til at gennemføre ordren.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret når du handler hos Sleepbetter.dk. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du senest 30 dage efter modtagelsen af din ordre, oplyse os herom på e-mail shop@sleepbetter.dk. Omkostninger til returnering afholdes af dig selv. Du kan købe et returlabel af os til 29 kr. som tilsendes elektronisk på mail. De 29 kr. for returlabel modregnes i det refunderede beløb. Varen skal leveres tilbage, så den fremstår i pæn stand ved modtagelsen. Hvis varen fremstår beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du rette henveldelse til shop@sleepbetter.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Privatlivspolitik

Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Sleepbetter.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart.

Persondatapolitik

Når du handler på Sleepbetter.dk, skal du afgive oplysninger så vi kan gennemføre din bestilling. Du bliver bedt om at oplyse:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Kortoplysninger
  • Leveringsadresse

Vi bruger SSL (secure socket layer) i forbindelse med overførsel af al information. Af sikkerhedsmæssige årsager undlader vi at gemme dine betalingsoplysninger i vores database.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Gennemførelse af din bestilling. Det vil sige, at vi kan trække penge for dit køb, sende dig en ordrebekræftelse og en mail, når varen er afsendt samt sende varen ud til dig.

Kundeservice/reklamationer. Hvis du reklamerer eller beder om omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger for at kunne registrere din henvendelse og gennemføre udbedring eller levere på ny.

Markedsføring. Vi anvender dine data til at sende nyhedsbreve til dig på mail, men kun såfremt du har givet samtykke hertil.

Hvem får adgang til dine oplysninger?:

For at kunne levere din ordre, udleverer vi navn, adresse og tlf. nr. til vores fragtfirma.

Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data (vores webudbyder) for at kunne behandle din ordre og overholde lovgivningen. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer, vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering. Hvis dine oplysninger er ufuldstændige, irrelevante eller forkerte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til shop@sleepbetter.dk

I henhold til Bogføringsloven, er vi pålagt at gemme dine købsdata i fem år.

Luk

Sign in

Luk

Kurv (0)

Cart is empty Ingen produkter i indkøbskurven