COWAY – Airmega 150 Luftrenser (73 m2)

Se alle luftrensere

Airmega 150 er en perfekt luftrenser til soveværelset og andre rum i hjemmet. Den er kompakt, støjsvag og kraftfuld med et unikt prisvindende design i 3 forskellige farver. Med sit ultrafine partikelfilter fjerner den 99,99% af partikler i nanostørrelse, herunder bakterier, virus, skimmelsvamp, støvmider, pollen mv.

Kompakt, støjsvag og kraftfuld luftrenser
Anbefales til rum i størrelsen 0-73 m2
HyperCaptive™ filtrering med GreenHEPA™ teknologi

Filter medfølger. Udskiftning af filter: Filterset Airmega 150

1.499,00 kr.

Fragt fra 29 kr. Gratis over 499 kr.
En kompakt og kraftfuld luftrenser i flot design

Coway Airmega 150 er en kompakt, støjsvag og kraftfuld luftrenser med et unikt og prisvindende design, der løfter din indendørs luftkvalitet til nye højder. Med en imponerende dækning af op til 73 kvadratmeter rum, kan Coway Airmega 150 rense luften på blot 40 minutter. Til mindre områder som et 18 m2 rum, tager det kun 10 minutter, hvilket gør den til den perfekte luftrenser til soveværelset, men den er også velegnet til andre rum i hjemmet som stuen. Se videoen nedenfor for at få en præsentation af Airmega 150 luftrenseren.

3-trins filtreringsteknologi

Udstyret med HyperCaptive™-filtreringsteknologi, anvender denne luftrenser flere filtre til at fange forskellige forurenende stoffer. Et vaskbart forfilter fanger støv, hår, pels og dyrehår, mens et aktivt kulfilter fjerner dårlig lugt og skadelige gasser. Et ultrafint partikelfilter med GreenHEPA™-teknologi bekæmper bakterier, vira og skimmelsvamp, og op til 99,99% af partikler i nanostørrelse ned til 0,01 µm fjernes, hvilket giver en renere og sundere luft at indånde.

Coway Airmega 150 giver maksimal beskyttelse mod almindelige husholdningspartikler såsom hår, pelshår fra kæledyr, støv, støvmider, madlugt, cigaretlugt og lugt fra kæledyr. Med GreenHEPA™-antivirusteknologi giver det inderste og ultrafine partikelfilter i Airmega 150 dobbelt beskyttelse mod vira og andre skadelige partikler i luften. Filteret er behandlet med en speciel anti-virusformel, der er uskadelig for kroppen, og giver en 99,9% effektivitet ved at opfange og neutralisere skadelige partikler i nanostørrelse.

Intelligent og støjsvag luftrenser

Den automatiske intelligente luftkvalitetsmåler og et display i fire farver holder dig informeret om luftkvaliteten i dit rum, og den giver besked, når det er tid til at vedligeholde eller skifte filter. Med en lydsvag tilstand, der opererer ved kun 20 dB, er Coway Airmega 150 ideel til soveværelset, så du kan nyde ren luft uden forstyrrende støj, hvilket fremmer en fredelig og god nattesøvn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “COWAY – Airmega 150 Luftrenser (73 m2)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...