Tilbud

SLEEP BETTER – Breathe Better Anti Snorke Plaster

Med vores anti snorke plaster, vil du opleve en forbedring af luftgennemstrømningen i næsen. Det giver en bedre vejrtrækning og øger iltindtaget, som bidrager til at reducere snorken. Dermed opnås en bedre søvnkvalitet og man vågner frisk og udhvilet.

Udvider næse-passagen og øger iltindtaget
Giver bedre vejrtrækning og mindsker snorken
Skånsomt for huden og uden lægemiddel

En pakke indeholder 30 stk. plastre.

119,00 kr. 129,00 kr.

Fragt fra 29 kr. Gratis over 499 kr.
SKUSBBBAS Categories,

Opnå en bedre vejrtrækning under søvn

Breathe Better anti snorke plastre åbner straks op for en bedre luftpassage gennem næsen, hvilket er med til, at forbedre vejrtrækningen og øge iltindtaget. Udover at resultere i en bedre søvnkvalitet, vil den udvidet næse-passage i langt de fleste tilfælde være med til, at reducere snorken markant. Ved tilstoppet næse kan vores anti snorkeplastre også virke lindrende således der opnås en bedre søvn. Breathe Better anti snorke plaster øger luftgennemstrømningen i næsen med op til 33% og dermed gives de bedste forudsætninger for en god nattesøvn med bedre vejrtrækning og mindre snorken.

Kom snorken til livs

Med et plaster mod snorken vil du opleve, at lette vejrtrækningen gennem næsen, hvilket resulterer i mindre snorken. I mange tilfælde opstår snorken grundet et dårlig luftindtag gennem næse og mund. En smal eller skæv næse-passage, samt tilstoppet næse, kan således forsage snorken. I de tilfælde vil Breathe Better plastre være med til at reducere snorken. Snorken vil i mange tilfælde være et tiltagende problem med alderen, da vævet i næsen og svælget bliver slappere jo ældre man bliver. Det løse væv giver mindre plads til luftgennemstrømning og skaber vibrationer der frembringer snorken. Et anti snorkeplaster kan bidrage til at afhjælpe dette problem, ved at skabe bedre plads til, at luften kan passere.

Skånsomt for huden og indeholder ingen lægemidler

Vores anti snorke plastre er designet i en unik form, der sikrer optimal effekt og komfort. Trods den stærke selvklæbende effekt er de skånsomme for huden og lette at få af. Breathe Better anti snorke plaster er uden nogen form for lægemiddel og virkningen sker udelukkende på baggrund af design, udformning og en stærk bøjle der løfter og åbner op for næse-passagen. Anti snorkeplaster er klinisk testet til straks at åbne næsen op, så man lettere kan trække vejret. Breathe Better plastre kan bruges både nat og dag til at, afhjælpe tilstoppet næse ved eksempelvis forkølelse og allergi.

Sådan gør du:

1. Før brug
Vask din næse og tør den grundigt af. Sørg for at fjerne skidt, creme og makeup, da det kan forringe effekten af plasteret.

2. Påsæt
Fjern beskyttelsesfilmen og placer plasteret centralt hen over næsen. Pres ned indtil det sidder godt fast.

3. Fjern
Fjernes ved at vaske ansigtet med varmt vand og løsne plasteret i enderne og hive det forsigtigt af næsen.

Korrekt påsætning
Korrekt påsætning sikrer optimal effekt. Den helt præcise placering af plasteret kan variere og være individuelt afhængig af størrelse og form på næsen, samt hvor langt ens næseben er. I de fleste tilfælde skal plasteret placeres på den nedre halvdel af næsen og ikke for langt fra næseborene. Placeres plasteret for højt på næsen vil det ikke have optimal effekt. Vi anbefaler, at man prøver sig frem for at finde den bedste placering.

Anvendelse
En pakke indeholder 30 stk. gennemsigtige og fleksible plastre. De er beregnet til engangsbrug og må ikke anvendes i mere end 12 timer om dagen. I tilfælde af sår, solskoldning eller irriteret hud på næsen, anbefaler vi at undgå brug af plastrene. Ved spørgsmål omkring anvendelse, kontakt os venligst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLEEP BETTER – Breathe Better Anti Snorke Plaster”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...