SLEEP BETTER – Softbite Bideskinne

Pas på dine tænder og sig farvel til tandskæren, hovedpine og ondt i nakke og kæben. Med en Softbite bideskinne, der er let at forme så den passer perfekt til dit tandsæt.

Afhjælper tandskæren, hovedpine og snorken
Formes på kun 20 sekunder til dit tandsæt
Bæredygtigt CE-Godkendt & BPA-frit materiale

En pakke indeholder 4 bideskinner i 2 forskellige størrelser.

2 kundeanmeldelser

299,00 kr.

Fragt fra 29 kr. Gratis over 499 kr.
SKUSBSBBS Category

Beskrivelse af Softbite Bideskinnen

Pas på dine tænder med vores bideskinne

Sleep Better Softbite bideskinne er løsningen til dig der skærer tænder om natten. Med denne bideskinne vil du ikke længere skære tænder om natten og undgår dermed unødig slitage af tandfladen. Derudover vil du opleve en forbedring af din søvnkvalitet, mindre hovedpine og undgå ømhed i nakke og kæben. Vores bideskinne er produceret i bæredygtigt medicinsk CE-godkendt plast der er både lugt- og smagsfrit. Du tilpasser skinnen til netop dit tandsæt ved at dyppe den i 70°C-80°C varmt vand og herefter tage en afstøbning af tandrækken. Læs nedenfor hvordan du let tager en afstøbning af dit tandsæt.

Sådan bruges bideskinnen

Det er ganske nemt at tage en afstøbning af dine tænder med vores bideskinne. Følg anvisningerne nedenfor for at opnå det optimale resultat.

1. Kom bideskinnen i 70°C-80°C varmt vand og lad den ligge i vandet i 15-20 sekunder.
2. Tag bideskinnen op af vandet og lad det dryppe af. Skinnen skal være blød og formbar.
3. Placer bideskinnen over den tandrække du ønsker en afstøbning af. Sørg for at placere skinnen så centralt som muligt på tandrækken.
4. Brug tommeltot og pegefinger til at presse den bløde skinne ind mod dine tænder så der kommer et godt aftryk. Bid evt. tænderne let sammen.
5. Behold skinnen i din mund i ca. 20 sekunder eller indtil du føler den er tilpas hærdet.
6. Tag bideskinnen ud og hold den under den kolde hane i ca. 20 sekunder. Din skinne er nu klar til brug.

Spørgsmål og svar

Skal bideskinnen sidde i over eller undermunden?

De fleste bruger bideskinnen i overmunden, men du kan også sagtens bruge den i undermunden. Det er lidt en smagssag og det er også muligt at bruge i både over og undermunden på samme tid for øget effekt. En pakke indeholder fire bideskinner i to forskellige størrelser. Det handler derfor om at prøve sig frem og se hvad der er mest komfortabelt og hvad der virker bedst for en.

Hvad hvis støbningen af bideskinnen går galt?

Det kan ske at man får lavet et dårligt eller skævt aftryk. Det er vigtigt ikke at stresse når man laver aftrykket, men blot tager det stille og roligt for at undgå et forkert aftryk. Hvis aftrykket ikke bliver optimalt kan du forsøge dig med at genopbløde bideskinnen igen og tage et nyt aftryk forfra. Der medfølger to bideskinner af hver størrelse, så du har en ekstra hvis første afstøbning skulle gå galt.

Hvordan rengøre jeg bideskinnen?

Man bør være omhyggelig med rengøring af bideskinne. Skyl altid bideskinnen i vand både inden og efter brug. Brug en blød tandbørste til at rengøre bideskinnen efter behov. Undlad dog så vidt muligt at gøre brug af tandpasta. Når bideskinnen ikke benyttes så sørg for at tørre den af og hold den opbevaret i den medfølgende æske. Sørg for at børste dine tænder grundigt og hold en god mundhygiejne inden brug. Hvis du bruger din bideskinne hver dag eller næsten hver dag anbefaler vi, at den udskiftes efter 6 måneder. Bruger du bideskinnen lejlighedsvis regner vi med en levetid på op til ét år.

Bideskinnen falder ud om natten?

Det er normalt at bideskinnen til tider kan falde ud i løbet af natten. Især i starten kan en bideskinne kræve tilvænning og du kan eksempelvis opleve, at du selv tager den ud i søvne. Selv en formstøbt bideskinne fra tandlægen vil falde ud fra tid til anden. Falder bideskinnen meget ud, kan det tyde på, at aftrykket ikke er stramt nok. Hvis det er tilfældet kan du prøve at lave et nyt og forbedret aftryk hvor du sørger for at presse bideskinnen godt ind mod dine tænder når du laver støbningen. Tryk godt ind både for- og bagtil på din tandrække.

2 anmeldelser af SLEEP BETTER – Softbite Bideskinne

  1. Melanie kongerslev (verificeret ejer)

    Jeg er helt og aldeles rigtig positivt overrasket over hvor godt bideskinnen sidder,og hvor nem den er,at tilpasse. Den er også blød,at have i ,så det ikke føles som,man har et hårdt stykke plastik i munden. Endnu bedre gør de 2 størrelser,at jeg kunne give lin kammerat der også lider af bruksisme, de 2 store skinner,for dem kunne jeg ikke passe. Det er aldrig rart,at have noget i munden,når man skal sove,men når det nu skal være,så er den her bideskinne faktosk ganske fin. Alt i alt en god oplevelse.

  2. Line B. Thomsen (verificeret ejer)

    Rigtig gode!! De små bed jeg hurtigt i stykker, da jeg skærer meget meget tænder, men de 2 større str. har holdt meget længe hvertfald 5 mdr+ begge 2. (købte 01.05.2023)! .
    Jeg skærer ca. en halv til hel cm af i hver side af skinnen med en meget skarp kniv for at tilpasse dem, inden den kommer i det varme vand,..så de passer perfekt uden man føler de fylder for meget bagud i overmunden. De bliver siddende. Det er anden gang jeg bestiller dem herfra nu! Og det fortsætter jeg med 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *