SLEEP BETTER – Ultra Soft Skum Ørepropper

Til dig der ønsker maksimal støjreduktion når du skal sove. Ørepropper i langsomt arbejdende PU-skum. Unik klokkeform der gør dem ekstra lydtætte. Sov i komplet stilhed og helt uforstyrret. Bløde og behagelige at sove med.

Maksimal støjreduktion op til 37 dB
Langsomt arbejdende PU-skum der sikrer optimal pasform
Behagelige at sove med grundet det bløde skum materiale

49,00 kr.119,00 kr.

Fragt fra 29 kr. Gratis over 499 kr.
SKUSBUSSO Categories,

Til dig der ønsker ekstra lydtætte ørepropper

Vores Ultra Soft Skum Ørepropper dæmper effektivt for høj støj op til 37 dB. Så er du træt af larm fra gaden eller en partner der snorker højt, så er disse ørepropper den helt rette løsning for dig. Takket være den unikke klokkeform, er ørepropperne ekstra lydtætte i forhold til almindelige skum ørepropper og det er med til at sikre dig en god og uforstyrret nattesøvn. Uanset hvilke lyde du er generet af, så kan du vinke farvel til dem med Ultra Soft lydtætte skum ørepropper. Du finder ingen ørepropper på markedet, der dæmper mere effektivt for støj end disse.

Ørepropper i langsomt arbejdende skum

Det langsomt arbejdende PU-skum er enormt blødt og fleksibelt, og med til at gøre at ørepropperne nemt tilpasser sig enhver øregang. Det er nemt og bekvemt at forme dem, så det selvjusterende skum udvider sig og sikrer den helt rette pasform til netop dine øregange. Det bløde materiale vil ligeledes gøre, at du ikke oplever et generende pres eller får ømme øregange af at sove med dem. De er gode at sove på siden med og det bløde skum materiale er skånsomt for huden i ørekanalen.

Brugsvejledning

Ørepropperne kan genbruges, men bør udskiftes jævnligt. Sørg for at holde en god hygiejne og rens ører inden brug. Opbevar altid ørepropperne i den medfølgende æske. Ørepropperne er nemme at forme så de passer perfekt til dine øregange, takket være det bløde og selvjusterende skum.

Sådan er fremgangsmåden:
1. Rul ørepropperne en anelse flade ved brug af to fingre.
2. Placer i øregangen og pres indad, så det yderste af ørepropperne flugter med øregangens åbning.
3. Vent på at skummet udvider sig og tilpasses øregangen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLEEP BETTER – Ultra Soft Skum Ørepropper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *