SLEEP BETTER – ErgoSleep Memory Foam hovedpude

Med ErgoSleep hovedpude får du de bedste forudsætninger for en god og sund sovestilling. Vågn op uden hovedpine eller smerter i nakke, skulder og ryg. Den ergonomiske udformning sikrer, at du sover med en lige ryg- og nakkesøjle. Memory Skum i hovedpuden giver øget komfort og optimal støtte.

Ergonomisk hovedpude med god komfort
Memory Skum der former sig for optimal støtte
Forebygger & afhjælper smerte i nakke, skulder & ryg

Hovedpuden har vaskbart betræk. Maks. 40 °C.

599,00 kr.

Ikke på lager

SKU5744002590118 Categories,

Ergonomisk hovedpude der er god for både din søvn og krop

En ErgoSleep hovedpude kan gøre en stor forskel for din søvn og sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet uden hovedpine eller nakkesmerter. Hovedpuden kan bruges til alle sovestillinger, men er særligt velegnet til at sove på siden eller ryggen med. Med sin ergonomiske udformning og kerne af Memory Foam understøtter puden din sovestilling og giver optimal støtte og komfort. Denne ergonomiske hovedpude er for dig der går op i din søvn og din krops helbred. Den er designet til både at give dig den bedst mulige støtte og gøre så du sover mindre uroligt og dermed forbedre din søvnkvalitet.

Giver optimal støtte til nakke, skulder og ryg

Hovedpudens unikke form er designet til at give dit hoved og nakke den bedste støtte og samtidig sikre, at du ligger med en så lige rygsøjle som muligt og ikke ligger med skævvredet nakke og skulder. Det trykaflastende Memory Skum er ligeledes med til at sikre god støtte og komfort. Pudens centreret fordybning er med til at holde dit hoved fikseret og give din nakke den fornødne støtte og rette vinkel når du sover på ryggen. Forhøjningerne i puden er ideelle når du sover på siden og sikrer en lige rygsøjle og reducerer en skævvredet krop og et usundt hårdt tryk på dine skuldrer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLEEP BETTER – ErgoSleep Memory Foam hovedpude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *