SLEEP BETTER – Blue Light briller

Beskyt dine øjne imod skadeligt blåt lys fra skærme. Opnå bedre søvn og mere energi i hverdagen. Unisex Blue Light briller med stel og brilleglas af højeste kvalitet. Brug i løbet af dagen og 1-2 timer inden sengetid og mærk forskellen.

Blokerer for 95% af det skadelige blå lys!
Brillestel af det bæredygtige materiale acetat
Letvægtsbrille der er behagelig at have på

OBS! Brillerne er uden styrke.
Der medfølger etui, pose og pudseklud.

2 kundeanmeldelser

499,00 kr.

Fragt fra 29 kr. Gratis over 499 kr.
SKUN/A Category

Hvad er Blue Light briller?

Anti Blue Light briller er briller der har bestemte brilleglas der er lavet til at blokerer skadelig blåt lys. Det skadelige blå lys kommer oftest fra skærme, herunder vores fjernsyn, computer, tablet og mobiltelefoner. For de fleste af os er disse skærme en fast del af vores hverdag, hvad end det er arbejde, skole eller fritiden. Vores øjne bliver derfor på daglig basis overeksponeret for blåt lys og det kan være ganske skadeligt for både vores øjne og syn, men også i særdeleshed den måde større mængder blåt lys kan påvirke hjernen. Du kender det måske selv. Hvis du har tilbragt meget af din dag foran computeren, fjernsynet eller mobilen, så kan ende med at få hovedpine, søvnbesvær og i det hele taget en dårlig søvnkvalitet.

Hvorfor og hvornår skal man bruge dem?

Den helt åbenlyse grund til at bruge Blue Light briller er naturligvis at mindske den skadelige effekt det blå lys har på dine øje. Dernæst er det naturligvis for at undgå eller mindske følgevirkninger af for meget blåt lys. Disse inkluderer oftest hovedpine, søvnbesvær og forringet søvnkvalitet. Det er altid en god idé at bruge Anti Blue Light briller når man skal sidde i længere tid foran en skærm. Det er i særdeleshed ekstra vigtigt og kan give endnu større effekt hvis man bruger dem om aftenen inden sengetid. Her anbefaler vi at man mindst bruger dem 1-2 timer inden man skal sove, såfremt man bruger aftenen foran en skærm. Især efter mørkets frembrud kan det have store konsekvenser for ens søvnkvalitet at kigge på en skærm, da det blå lys sender signaler til hjernen om at det er dag. Det kan heldigvis løses med Blue Light briller og sørger du for at bruge dem inden sengetid, vil du hurtigt opleve en forbedring af din søvnkvalitet.

Det bedste sted at købe Blue Light briller

Sleepbetter.dk er det bedste sted at købe Blue Light briller. Det skyldes at vi har udviklet de bedste Blue Light briller på markedet. De har nemlig de bedste brilleglas der sorterer så meget af det skadelige blå lys fra som muligt. Derudover er selve brillestellet også af høj kvalitet og lavet i det bæredygtige materiale Acetat, der er bedre for miljøet end eksempelvis plastik. Sidst men ikke mindst tilbyder vi 30-dages tilfredshedsgaranti og hele 2 års kvalitetsgaranti på vores Blue Light briller. Det betyder, at såfremt brillerne ikke forbedrer din søvn eller lever op til dine forventninger, kan du indenfor de første 30 dage returnere brillerne og få dine penge retur. Vores 2 års kvalitetsgaranti gælder såfremt brillen skulle gå i stykker.

Målene på vores Blue Light briller

Målene på vores blue light briller
Målene på brillerne hedder 50-20-142mm. Det betyder at brilleglasene er 50mm i bredden og at der er 20mm mellem hvert brilleglas. Der er således 120mm mellem yderste del af brilleglassene. Selve brillestangen er 142mm lang. Vores Blue Light briller er designet som en unisex model og i en størrelse der favner så bredt så muligt.

2 anmeldelser af SLEEP BETTER – Blue Light briller

  1. Klara

    Rigtig gode briller. Behagelige at have på og god kvalitet.

  2. Cecilie (verificeret ejer)

    Meget effektive bluelight briller. Jeg mærkede især mindsket hovedpine og bedre søvn efter at have brillerne på ved skærmbrug.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *