SLEEP BETTER – Silent Night formbare ørepropper

Vores formbare sove ørepropper dæmper effektivt for snorken og andre lyde om natten. De er lette at forme så de passer perfekt til dine øregange. Bløde og behagelige at have i og gode til at sove på siden med. Giver dig den fornødne stilhed til en god nattesøvn.

De bedste formbare ørepropper mod snorken
Dæmper effektivt lyde op mod 29 dB
Lette at forme og gode at sove på siden med

Én pakke indeholder 6 stk. formbare ørepropper (3 par)

69,00 kr.239,00 kr.

Fragt fra 29 kr. Gratis over 499 kr.
SKUN/A Categories,

Sov i stilhed med vores formbare silikone ørepropper

Nu det slut med at vågne om natten af larm fra gaden eller din partner der snorker. Med vores Silent Night ørepropper i formbar silikone kan du nemt og bekvemt tilpasse dem så de passer perfekt til dine øregange og lukker af for unødig støj når du skal sove. Ørepropperne dæmper effektivt for lyde op til 29 dB, hvilket er nok til at du kan sove uforstyrret en hel nat i ro og fred, men stadig kan høre meget høje lyde og når vækkeuret ringer. Ørepropperne er fremstillet i en blød og formbar BPA-fri silikone af høj kvalitet. En pakke indeholder 6 stk. formbare ørepropper og dermed 3 par. De kan skylles efter brug og genanvendes den efterfølgende nat. Af hygiejnemæssige årsager bør man dog udskifte dem regelmæssigt. Vi anbefaler at man skifter til et nyt par efter 10 dages brug. Én pakke holder således i én måned. Sørg for at rense ørene inden brug og opbevar ørepropperne i den medfølgende æske.

Dæmper effektivt for snorken

Med en støjreduktion på 29 dB er det et ideelt niveau for sove ørepropper, da de dæmper effektivt for snorken. Både din egen snorken og evt. snorken fra en partner, som er en af de helt store årsager til dårlig søvnkvalitet. Derudover dæmper de også for andre lyde der måtte være så som snakken i søvne eller larm fra gaden. Du vil dog stadig kunne høre meget høje lyde, herunder når alarmen ringer. Udover at dæmpe for eksterne lyde giver ørepropperne også en indre ro der kan bidrage til at man falder både hurtigere i søvn og kommer ned i en dybere søvn, hvilket forhøjer ens søvnkvalitet.

Bedste ørepropper at sove på siden med

Silent Night ørepropper er velegnet til at sove på siden med, da de ikke stikker ud af øret, hvilket kan være et generende element ved andre ørepropper. Det er derfor behageligt og komfortabelt at ligge på siden og man undgår ømme øregange. Et problem med andre ørepropper når man sover på siden er at de let kan falde ud i løbet af natten. De her ørepropper slutter tæt til øret og øregangen og sidder dermed godt fast så de ikke falder ud om natten. På den måde kan du sove fredeligt og uforstyrret en hel nat uden at blive vækket af forstyrrende lyde.

Velegnet til små såvel som store øregange

Ørepropperne passer til alle størrelser af øre og øregange takket være det bløde formbare silikone materiale. Har du meget små øre og øregange eller skal ørepropper bruges til et barn, så kan du blot nive et stykke af silikonen af. Hele ideen med vores formbare ørepropper er at de passer til alle, hvilket normaltvis kan være en udfordring med andre ørepropper, at de enten er for store eller små, da det er meget individuelt hvilken størrelse og form folks øregange har. Netop derfor er Silent Night formbare ørepropper et godt valg hvis du har haft svært ved at finde de helt rette ørepropper.

Sådan bruges de

Silent Night formbare ørepropper i silikone er lette at forme så de passer perfekt til dine øregange.

Således er fremgangsmåden:
1. Form massen med to fingre til en rund ovalformet kugle.
2. Placer kuglen ved åbningen til din øregang.
3. Pres indad så kuglen tilpasser sig din ydre øregang.
4. Sørg for at massen slutter ordentligt til for optimal støjreduktion.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLEEP BETTER – Silent Night formbare ørepropper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *