PAXINOX – Anti snorkespray

PAXINOX er en ny revolutionerende snorkespray, der strammer op i svælget og dermed mindsker snorken. Med en effekt, der varer hele natten – op til 8 timer – vil du vågne op frisk og klar til den kommende dag. PAXINOX er et 100% naturprodukt, der med sin unikke formel strammer ganen op helt uden registrerede bivirkninger.

Kom snorken til livs på en naturlig måde
Unik formel der strammer svælget op
Undgå at vågne op med tørre slimhinder

149,00 kr.

Fragt fra 29 kr. Gratis over 499 kr.
SKUPAXASS Category

Mindre snorken betyder mere energi

Snorken reducerer både din egen og andres søvnkvalitet markant. Ved blot få nætters uforstyrret søvn kan du hurtigt få fornyet energi og fuld ydeevne tilbage. Løsning er både hurtigvirkende og diskret. Den unikke formel i PAXINOX er inspireret af Østasien, hvor urterne har været anvendt i århundreder og er kendt for deres medicinske egenskaber. Disse urter har nu gjort deres indtog i Europa og anvendes blandt andet inden for kosmetik og kosttilskud, hvor de har vist deres værd. Effekten varer op til ca. 8 timer, hvilket svarer til en hel nats søvn.

Sådan virker PAXINOX

Snorken opstår når rummet mellem den bløde gane og luftrøret indsnævres. Under søvnen mister vi kontrollen over ganen, og vores liggestilling øger risikoen for, at luftvejene blokeres, hvilket resulterer i snorken. PAXINOX har en unik sammensætning af naturlige plantebaserede midler der strammer ganen op og reducerer snorken. Derudover smører PAXINOX slimhinderne og afhjælper ikke-allergisk tilstoppet næse. Produktet anbefales hvis du er over 18 år og snorker mildt til kraftigt. Det anbefales ikke som en løsning mod snorken hvis du lider af søvnapnø eller kraftig overvægt.

Indhold i PAXINOX

PAXINOX er en 100% plantebaseret anti-snorkespray. Den indeholder en unik formel af naturlige ingredienser, der i samspil med hinanden ikke blot reducerer snorken, men også forbedrer søvnkvaliteten takket være de unikke egenskaber, som ingredienserne hver især indeholder. PAXINOX indeholder en urt ved navn Centella Asiatica der får slimhinderne til at trække sig sammen. Derudover har den positive bivirkninger i form af øget kollagenproduktion og forbedret kognitiv funktion. Derudover indeholder PAXINOX ingefær og capsaicin, som stammer fra chili. Begge ingredienser har antiinflammatoriske egenskaber samt antioxidanter, der styrker immunsystemet. Sidst, men ikke mindst, indeholder PAXINOX natriumhyaluronat, som også er kendt for sine antiinflammatoriske virkninger og som også anvendes i hostemedicin til at berolige irriteret hals samt til at helbrede skader på slimhinderne.

Anvendelse

PAXINOX indeholder 20 ml som strækker til én måneds brug. Ved brug pust 2 gange i hvert næsespor og læg hovedet bagover så væsken løber gennem næsen. Brug hver aften inden sengetid. Undgå at spise og drikke efter brug for det bedste resultat. Produktet kan kortvarigt svie i næsen ved brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PAXINOX – Anti snorkespray”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...