SLEEP BETTER – Premium Silke Sovemaske

Sov som en drøm med vores silke sovemaske der er utrolig blød og behagelig at have på. Den eneste silke sovemaske uden tryk på øjenlågene og med den bedste mørklægning. Udført i en høj silkekvalitet der er skånsom for hud og hår.

Bedste mørklæggende silke sovemaske
Blød, lækker og skånsom for hud og hår
Intet tryk på øjenlåg og beskytter øjenvipper

499,00 kr.

Ikke på lager

SKUSBPSSM Categories, ,

Løft din søvnkvalitet til et nyt niveau med vores silke sovemaske

Vores silke sovemaske er en absolut luksus sovemaske i topkvalitet til dig hvor kun det bedste er godt nok. Det er den silke sovemaske på markedet der lukker bedst af for lyset, takket være det unikke design og udformning. Derudover er den designet så du ikke oplever et generende pres på dine øjenlåg, hvilket gør den utrolig behagelig at have på og sove med. Tilmed beskytter sovemasken dine øjenvipper, da der ligeledes ikke er noget tryk på disse, hvilket er tilfældet ved andre silkesovemasker. Ud fra ovenstående tør vi godt garantere, at du her får den bedste silke sovemaske på markedet.

Sovemaske i silke af højeste kvalitet

Til fremstilling af sovemasken er der kun brugt de bedste materialer og en silke af højeste kvalitet. Det betyder, at sovemasken er utrolig blød, behagelig og ekstra lækker at have på, samtidig med at den er skånsom for både din hud og hår. Sovemasken er fremstillet i 100% Mulberry silke og i en 22-momme silkekvalitet, der gør den blød, lækker og åndbar. Derudover er den OEKO-TEX 100 certificeret, hvilket er din garanti for en bæredygtig produktion.

Pas godt på din hud og hår med vores silke sovemaske

100% mulberry silke er et utrolig blødt og glat materiale der ikke slider på din hud og hår. Derudover kan det være med til at forebygge og mindske rynker, da silken beskytter din hud og reducere friktion mod hovedpuden. En sovemaske i silke giver også mere fugt til din hud og er med til at holde den blød og lækker, da silke ikke suger fugten ud af huden på samme måde som f.eks. bomuld gør. En silke sovemaske kan også være en god løsning hvis du generelt har sart hud eller tendens til uren hud.

Få din skønhedssøvn tilbage og vågn op frisk og veludvilet

Vores sovemaske i silke giver som den eneste på markedet den bedste mørklægning og lukker af for udefrakommende lys. Den gode mørklægning bidrager til, at det er nemmere at falde i søvn, ligesom man forbliver i den dybe søvn i længere tid, hvilket medvirker til en højere søvnkvalitet. Derudover undgår du at vågne tidligt af de lyse morgener om sommeren, så du kan få den mængde søvn du har behov for. Sovemaskens silkekvalitet er åndbar og temperaturregulerende og bliver derfor ikke så varm at sove med på sommernætter.

Perfekt til nattesøvnen – god til andre formål

Sovemasken er først og fremmest designet til at bruge om natten og til at forbedre din nattesøvn. Men den er også god til andre formål og selvom du ikke nødvendigvis sover med sovemaske hver nat, så kan det være en god investering i din skønhed og helbred. Udover nattesøvnen kan sovemasken f.eks. bruges når du er ude og rejse, til flyturen og på hotellet. Derudover kan den bruges til middagsluren, til et powernap på arbejdet eller som et rigtig godt redskab til meditation. Der medfølger en opbevaringsæske og en rejsepose, så den er nem at tage med på farten.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLEEP BETTER – Premium Silke Sovemaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *