Vi har hjulpet over 15.000 danskere til en bedre søvn 🇩🇰
Guide til de bedste søvn apps til at tracke din søvn

Søvn apps kan være en god idé at bruge hvis du ønsker at overvåge din søvn og blive klogere på kvaliteten af din søvn. At få indsigt i din søvn kan give en bedre forståelse af din søvnkvalitet så du kan identificere eventuelle søvnproblemer og hvad der potentielt er med til at forsage disse.

Ved at bruge en søvn app kan du også følge med i hvilke tiltag der kan forbedre kvaliteten af din søvn. De fleste søvn apps registrere både bevægelser og lyde og danner en detaljeret graf over natten med de 4 søvnstadier og hvor lang tid du har tilbragt i de respektive stadier. I de fleste tilfælde bliver der på baggrund af den registrerede data dannet en score over nattens søvnkvalitet.

Der findes forskellige søvn apps på markedet, hvoraf de fleste har både en gratis version og en betalende version. I denne artikel giver vi et overblik over de forskellige søvn apps og udpeger de bedste apps til at tracke din søvn.

Sleep Cycle

Sleep Cycle er en af de mest udbredte søvn apps og en af de bedste til at tracke ens søvn. Den analyserer dit søvnmønster og registrerer snorken, søvnsnak, hoste og andre lyde. En af de populære funktionaliteter ved Sleep Cycle er deres intelligente vækkeur, der er designet til forsigtigt at vække dig indenfor et bestemt tidsinterval, men mens du er inde i din letteste søvnfase. Der gør både at du har lettere ved at vågne op og føler dig mere frisk og udhvilet.

Når du er vågnet kan du se en detaljeret analyse fra deres søvntracker der har registreret både bevægelse og lyde, samt en graf og overordnet søvnscore så du kan blive klogere på dine søvnmønstre. Sleep Cycle kan bruges som en gratis version men for at få det optimale ud af appen skal man opgradere til en premium version som koster 29.99$ om året. Du kan få 1-uges gratis prøveperiode for at teste den af. Sleep Cycle fås både til iOS og Android.

SleepScore

Sleep Tracker

Oura Ring

Apple Bedtime

Sleep Monitor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk
Sign in
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.