BESTSELLER

SLEEP BETTER – Comfort Plus Sovemaske

Sovemasken der lukker alt lys ude. Bidrager til at opnå en bedre og dybere søvn der giver mere energi og overskud i hverdagen. Brug den også til middagsluren, flyrejsen og meditation.

100% mørklægning – Intet lys slipper ind!
Blød, behagelig & ekstra ventilerende
Ergonomisk design uden tryk på øjenlåg

8 kundeanmeldelser

269,00 DKK

11 på lager

30 dages tilfredshedsgaranti & 2 års kvalitetsgaranti
SKUerxbwjdx Kategorier,

Beskrivelse af Comfort Plus Sovemaske

100% Mørklægning – Intet lys slipper ind!

Vores Comfort Plus Sovemaske er designet til at der ikke slipper lys ind. Det har vi opnået ved hjælp af de udskåret øjenkopper i Memory skum, der udover at sikre at der ikke er noget pres på øjenlågene, også er med til at sikre en kraftig mørklægning. Derudover er der en special udviklet løsning omkring næsen, der ligeledes bidrager til den totale mørklægning. Det unikke næsepude-design blokerer effektivt lys, der oftest kommer ind omkring næseområdet på andre sovemasker.

Åndbar og ventilerende sovemaske med stof af bedste kvalitet

Masken er syet af materialer af den bedste kvalitet. Den er blød og behagelig at sove med. Selve ydresiden af masken er et tyndt net med små huller der sikrer at masken er åndbar og ventilerende og ikke bliver for varm at have på om natten. Indersiden af masken er et luksus silkestof der gør masken utrolig rar og behagelig at have på. Fyldet i masken er Bambus Memory skum der former og tilpasser sig til dit ansigt og næse.

Nem at justere og passer til alle ansigter og hoveder

Sovemasken er nem at justere til forskellige hovedstørrelser og let at tage af og på med sin elastiske rem der har en stærk velkro for enden. Selve masken har en størrelse så den passer til alle ansigter og selve øjekopperne på indersiden er store nok til at passe til alle størrelser og typer af øjne. Memory skum i masken gør at den tilpasser sig til alle størrelser og former af ansigt.

Den bedste sovemaske (Bedst i Test)

Vi er stolte af at vores sovemaske er blevet kåret som bedst i test af forskellige sovemaske test på nettet. Det som der især er blevet lagt vægt på er, at vores sovemaske har været den eneste til at give 100% mørklægning. Netop komplet mørklægning er oftest et problem hos andre sovemasker, da der tit kommer lys ind ved næsen. Derudover har det været den sovemaske med bedste pasform og højeste komfort. Intet tryk på øjenlågene har også medvirket til topkarakterer hos anmelderne og gjort at den er blevet kåret til bedste sovemaske på markedet.

God til andre formål end nattesøvnen

Udover at være en super makker til din nattesøvn så kan Comfort Plus sovemasken også bruges til andre formål. Den er perfekt til middagsluren midt på dagen hvor der oftest er meget lyst i rummet. Den er god som rejsemaske i flyet, på bilferien, telturen eller andet, da den let kan foldes sammen så den ikke fylder meget. Den er også særligt velegnet til meditation, da den er blød og behagelig at have på og ikke generende med sine øjenkopper i Memory skum der sørger for at der ikke er tryk på øjenlågene.

8 anmeldelser af SLEEP BETTER – Comfort Plus Sovemaske

 1. Astrid

  Bedste sovemaske jeg har prøvet. Hjælper mig til en bedre søvn.

 2. Liv Søegaard

  Så god. Lige fået min hjem. Endelig en ordentlig sovemaske der ikke kommer lys ind i eller igennem 👍👍😊

 3. André (verificeret ejer)

  Dejlig at sove med kan kun anbefales

 4. Pernille F (verificeret ejer)

  Fantastiske sovemaske, kan slet ikke undvære den. Hurtig levering og imødekommende personale.

 5. Vian (verificeret ejer)

  God og behagelig sovemaske. Modtog den allerede dagen efter bestillingen!

 6. katrine (verificeret ejer)

  Genial

 7. Hanne Offenberg (verificeret ejer)

  Den passer perfekt og der slipper IKKE noget lys ind – meget glad for masken

 8. Susan M (verificeret ejer)

  En behagelig og effektiv sovemaske, der holder lyset ude. Selv i min foretrukne sovestilling på siden er masken stadigvæk meget behagelig at have på. Jeg kan varmt anbefale den!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *